У мережі показали новенький "Запорожець" у незвичайному кольорі

На дворі вже 2021 рік і зустріти на дорогах серед сучасних автомобілів "Запорожець" велика рідкість. Ще більша рідкість зустріти цей автомобіль в ідеальному стані. Але в Білорусі знайшли екземпляр, який не просто зберігся до наших днів, але навіть блищить, як новий. Відповідне фото опублікували на сторінці zazmyzaz в instagram.

На кадрах представлений ЗАЗ - 968 в незвичайному кольорі, що нагадує м'ятний льодяник. Видно, що власник даного екземпляра дуже дорожить автомобілем і вкладає в нього багато сил і часу. Однак воно того варте, адже на сьогоднішній день "Запорожець" як такий є рідкістю, а цей автомобіль не просто на ходу, але ще і дивує зовнішнім виглядом.

Всі частини "Запорожця" в ідеальному стані, а на кузові немає і натяку на іржу, яка з роками "з'їдає" автомобілі. Також чимало уваги власник транспортного засобу приділив салону, в якому дійсно хочеться перебувати.

Судячи зі знімків автомобіль, швидше за все, використовується не тільки для пересування, але і бере участь у виставках. Однак це зовсім не дивно, адже бажаючих подивитися на автомобіль минулої епохи може знайтися досить багато. Тим більше, що ЗАЗ-968 має стан нового і втримаються, щоб не посидіти в салоні цього красеня практично неможливо.

До слова, деякі автолюбителі не просто відновлюють "Запорожці", а й модернізують їх. Так, нещодавно в мережі показали незвичайний ЗАЗ-965. Дивує він тим, що оснащений 5,7-літровим двигуном від Ford Mustang і може розігнатися до 300 кілометрів на годину. Цікаво, що для зупинки цього монстра використовується гальмівний парашут.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали прототип "Буханки", який пустять в серію.

Також наш портал інформував, що в Україні масово розкуповують китайські авто.

Нагадаємо, що в Україні знайшли "Запорожець" з унікальним тюнінгом.