Українцям розповіли, як можна платити за комунальні послуги на 50% менше.

В Україні регулярно збільшується вартість на комунальні послуги. Тому багато хто задається питанням, як можна заощадити в таких умовах. Як виявилося, що українці можуть на 20-50% платити менше завдяки заходів з енергоефективності. З державного бюджету компенсують пільгові кредити для утеплення будинків і покупку нових котлів.

Зазначимо, що такі кредити, переважно, пропонують державні банки. Їх може оформити будь-який українець.

"Програма" теплих кредитів " залишається затребуваною, навіть незважаючи на травневі свята і вихідні дні. Так, минулого тижня ще близько 700 сімей оформили 28,3 млн грн "теплих кредитів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, така програма вже зараз вельми популярна серед українців. З початку весни нею скористалися 7588 родин. Таким чином це говорить про те, що українці вже зараз починають готуватися до наступного опалювального сезону. Так як ніхто не хоче переплачувати за комунальні послуги.

А те, що газ не подорожчає ніхто ніяких гарантій дати не може. Тому краще самостійно подбати про свою економію, щоб потім не було занадто пізно.

Що дадуть " теплі кредити":

  • зменшують витрати при впровадженні заходів з енергоефективності;
  • економлять 20-50% і навіть більше витрат на комунальних платежах;
  • покращують комфорт проживання в своїх будинках.

Крім того не потрібно допускати ніяких прострочень по комунальних платежах. Так як це може привести до появи пені. Краще відразу все оплачувати і не потрапляти в боргову яму, з якої буде дуже складно вибратися.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, як можна платити за газ набагато менше, це дієвий спосіб.

Також писали, що стало відомо на які договори з комунальних послуг переведуть практично всіх українців.

Нагадаємо, що українцям розповіли, коли відбудеться списання боргів за комунальні послуги.