Співробітник ДСНС розповіли, як можна захистити дитину від небезпеки.

Співробітники ДСНС нагадали батькам, наскільки важливо дотримуватися безпеки своїх дітей. Адже від цього буде залежати не тільки їх життя, а й здоров'я. Тому важливо самим проводити для них інструкцію, щоб потім не було пізно. В першу чергу, потрібно підносити дітям і свій позитивний досвід. Тоді вони зможуть вести себе так, як треба.

Крім того потрібно кожен раз пояснювати дітям, яку небезпеку несуть вибухонебезпечні, ріжучі предмети, які можуть завдати немислимої шкоди організму людини. А дитина просто не знає як потрібно правильно себе з ними вести.

Також потрібно стежити за тим, щоб діти не гралися з сірниками, тому що це може відразу ж привести до пожежі. Маленьких дітей взагалі не варто залишати вдома.

Крім того потрібно провести детальну інструкцію про те, наскільки небезпечні піротехнічні приналежності. З ними взагалі не варто жартувати, а тим більше давати маленьким дітям в руки.

Також потрібно бути уважними з дітьми на вулиці. Не варто їх відпускати самих гуляти. Так як це може нести небезпеку для них. Потрібно пояснити дітям, що знайомитися зі сторонніми дітьми на вулиці категорично не можна. Також не можна з ними нікуди йти. Дитина повинна знати це в обов'язковому порядку.

Дитина повинна знати і коло людей, до яких він може якщо що звернутися за допомогою. Це можуть бути близькі родичі або друзі, яких дитина добре знає. Вони теж повинні розуміти, що в разі чого вони змогли допомогти дитині в непростій ситуації. Також в телефоні дитини повинні бути внесені всі Телефони екстрених служб. Це важливо для нього в першу чергу.

Раніше Hyser писав про те, що У ДСНС назвали найнебезпечніші регіони України, які ось-ось опиняться у великій небезпеці.

Також писали, що у Києві прогримів вибух у супермаркеті, люди сильно налякані.

Нагадаємо, що на вихідних українців закликали бути особливо акуратними.