Всі знають, що кожна дитина потребує батьківської підтримки незалежно від віку. Особливо вона потрібна, коли в будинок приходить біда або хвороба. Ось тільки не всі дорослі це розуміють, тому маленькій дівчинці Агаті, у якої і так нелегке життя, співчувають і підтримують малознайомі люди, але не батько - відомий співак Данко.

Так, 7-річна спадкоємиця співака Данко потрапила в реанімацію. Стан дівчинки, страждаючої від ДЦП, лікарі оцінюють як вкрай важке. Її госпіталізували з інтоксикацією організму і лікарі довгий час не розуміли, з чим пов'язано погіршення стан Агати, пишуть росЗМІ.

Про госпіталізацію дитини розповіла на своїй сторінці в Instagram її мати, колишня кохана Данко Наталія Устюменко.

"Агушенька в реанімації у вкрай важкому стані. <...> Всіх прошу молитов за здоров'я Агафії!"- звернулася до передплатників екс-обраниця співака, показавши Лякаючі кадри з дитиною.

Спочатку Наталя думала, що у дочки розвинулася пневмонія, проте цей діагноз лікарі не підтвердили. Пізніше екс-обраниця Данко повідомила, що дівчинка під час реабілітації підхопила інфекцію сечостатевої системи. Вся справа в тому, що багато батьків в центрі не надягають на малюків підгузники, тому вода в басейні могла бути зараженою.

Дочки Данко поставили крапельницю, сечозбірник і зонд.

Наталя просить усіх небайдужих молитися за її доньку.Сама ж вона постійно знаходиться поруч з дитиною. При цьому Данко вже давно дотримується позиції, що діти лише псують його життя і він не має наміру брати участі в їх вихованні. Співак вже три роки не бачив хвору дочку і відмовляється платити аліменти.

Відзначимо, що у відносинах з моделлю Наталією Устименко співак Данко двічі ставав батьком. На жаль, молодша дочка пари Агата, яка з'явилася на світ 19 квітня 2014 року, має численні травми головного мозку, тому їй необхідна постійна реабілітація, Догляд та медична допомога.

Сьогодні, коли Данко вже має нові любовні стосунки, з дочкою він не спілкується, так як не бачить в цьому сенсу. За його словами, дівчинка не сприймає реальність, тому відсутність батьківської уваги її зовсім не турбує.

Раніше Hyser писав, що Охлобистін опублікував зворушливе відео танцю з донькою на її весіллі.

Крім того наш портал повідомляв, що Максим Галкін вразив шанувальників фотографією дочки Алли Пугачової в рожевому тренчі.

Нагадавши, Микола Басков заінтригував фанатів чуттєвим кадром з невідомою брюнеткою.