Шанувальники відомої української телеведучої Лесі Никитюк з цікавістю спостерігають за її пригодами в Одесі. Зірка вирушила в Південну Пальміру і активно ділиться з фоловерами цікавими фотозвітами.

Так, знаменитість без помилкової скромності показала, і чого складався її сніданок. Леся Нікітюк відобразила вишукану страву, якою вирішила поласувати з ранку і не забула похвалитися стильним вбранням. Вона продемонструвала лише частину вбрання-світло-блакитні джинси і контрастні жовто-чорні босоніжки.

У коментарях до публікації гості сторінки оцінили фотостарання телезірки оригінальними відгуками:

За день до цього популярна телемандрівниця потішила фоловерів цікавим спостереженням про те, що відбувається з оточуючими, як тільки вона опиняється в Одесі:

Про причини свого візиту в це південне місто Леся Нікітюк нічого не написала, але не виключено, що вона розповість про це пізніше. Також фоловери почали міркувати, хто склав компанію харизматичною блондинці і тут їх думки розділилися.

Одні фанати зробили висновок, що Леся Нікітюк відпочиває в компанії друзів, інші - припустили, що вона насолоджується одеським колоритом в компанії таємничого супутника. Деякі з передплатників пішли ще далі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк розбурхала соцмережі ефектним пляжним фото і помітно округлими формами.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова розкрила шанувальникам страшну сімейну таємницю.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко змінилася до невпізнання після госпіталізації її чоловіка.