Російська співачка Наташа Корольова вразила фанатів новим відео.

Російська співачка Наташа Корольова намагається тримати завжди зв'язок зі своїми передплатниками. Регулярно вона записує для них нове відео і викладає нові фото. Цього разу вона вирішила побажати своїм підписникам гарного настрою і записала відповідне відео. Але в кадрі з нею під кінець з'явився молодий чоловік, який неймовірно був схожий на виконавця Дана Балана. Це здивувало багатьох користувачів мережі.

Сама Наташа Корольова, як завжди, була дуже весела і завзята.

"Хто пам'ятає як в 90х Алан Чумак заряджав воду від усіх хвороб??? Цим постом я заряджаю всіх на позитив і хороші емоції , ділюся з вами моїм весняним настроєм !!! Посміхніться - від посмішки стане всім світліше !!! З любов'ю ваша Наташа !!!",- підписала своє нове відео Наташа Корольова.

Відзначимо, що вона так і не пояснила, хто це був з нею в кадрі. У коментарях шанувальники написали багато компліментів зовнішності співачки.

"Давати. Давати. Нам з короною потрібен позитив ☺, Наташа ви чудові!!!!Ви природні, і по життю запальничка ☺вашим друзям дуже пощастило ❤ ️ ❤️❤️, Красуня🔥, така ж як в 16 років👏, Як завжди завзята, молода!!!!🔥, Наташка красуня❤️ Лапочка, Найкраща 😻❤️💋, Спасибі Дорога Наталочка!😘👋😊💚🍀⚘🍹🎉💃🎈🎈🎈, Не знаю які заряди пускав у воду Чумак А твоя посмішка і виконання пісень точно заряджає не воду а душу!, Вау!!!Зарядилася по повній!!!😂Спасибі Наталочка ти прекрасна!!!❤️❤️❤️, Наташа пече! Чумак відпочиває!), Ната ш шенька, спасибі за позитив.❤ ️ ❤ ️ ",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що ведуча Леся Нікітюк вразила своїх шанувальників новими фото.

Також писали, що Максим Галкін показав шанувальникам своє струнке тіло, Пугачовій можна позаздрити.

Нагадаємо, що Анфіса Чехова показала свого чоловіка всім.