Популярна російська виконавиця Алла Пугачова змінює свою зовнішність із завидною регулярністю. Модні експерти і шанувальники навряд чи зможуть перерахувати всі експерименти, на які коли-небудь вирішувалася Примадонна.

Зараз артистці 72 роки, але фанати як і раніше активно обговорюють її перевтілення і не забувають про подробиці особистого життя. Так, на сторінці її чоловіка Максима Галкіна з'явилося зворушливе відео, на якому фоловери в черговий раз стали свідками зоряної сімейної ідилії.

Шоумен пояснив, що їх син Гаррі злегка прохолов, а тому вони прийняли рішення залишити його вдома. Винахідливий спадкоємець знаменитих батьків не став втрачати часу дарма і замість того, щоб сумувати по школі – продемонстрував прекрасні кулінарні здібності.

Він приготував для коханої мами круасани з фруктово-овочевою начинкою, а також додав кілька інгредієнтів, які допомагають зберегти начинку соковитою. Алла Пугачова з величезним задоволенням продегустувала творіння Галкіна-молодшого і оцінила його старання компліментами.

Що стосується користувачів соцмережі, то вони також не упустили можливості обсипати Гаррі і його імениту матір компліментами:

Не секрет, що поява дітей в сім'ї Алли Пугачової і Максима Галкіна у вересні 2013 року спровокувало бурхливу реакцію шанувальників. Артисти до останнього тримали все секреті і про те, що стануть батьками повідомили лише обмеженому числу людей.

На сьогоднішній день Ліза і Гаррі Галкіни активно розвиваються творчо, здобувають освіту в елітній московській школі і мають свої сторінки в соцмережах.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін опублікував зворушливі фото маленької дочки.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють оригінальні розваги Максима Галкіна під час відсутності дружини.

Нагадуємо, що Крістіна Орбакайте опублікувала зворушливе відео і розповіла про пам'ятний момент, пов'язаний з її матір'ю.