Регіна Тодоренко розбурхала соцмережі новим постом. Зірка опублікувала своє вагітне фото. Знімок, очевидно, був зроблений на останніх термінах вагітності. Шанувальники відразу ж припустили, що теледіва готується подарувати другу дитину своєму чоловікові Владу Топалову.

Нагадаємо, зіркове подружжя виховує сина, якого назвали Михайлом (Майклом).

З тих пір, як в сім'ї Тодоренко-Топалова з'явився спадкоємець, фанати пари мріють про те, щоб Регіна народила ще одну дитину. Однак поки новин про нову вагітність телеведучої не надходило.

Навіщо ж Регіна опублікувала своє вагітне фото? Виявляється, вона вирішила поділитися з фоловерами своїм секретом схуднення. Після пологів зірка швидко прийшла у форму, позбувшись 20 кілограмів! За словами Регіни, в цьому їй допомогли збалансоване харчування, інтервальне голодування, спорт, масаж і різноманітні доглядові засоби (маски і скраби для тіла).

Регіна повідомила, що на останніх термінах вагітності важила 74 кілограми, а після народження сина вийшла з пологового будинку з вагою 67. Незабаром через грудне вигодовування зірка схудла до 60 кілограмів, а ще три далися їй шляхом вищеописаних маніпуляцій.

На фото, яке Тодоренко виклала в мережу, вона зображена перед дзеркалом в нижній білизні. Мереживні шматочки тканини ледь прикривають тіло теледіви, яке помітно округлилося через вагітність. Дивлячись на живіт Регіни, можна припустити, що вона чекає двійню. Однак, як ми знаємо, це не так. На світ зірка справила чарівного хлопчика. Так що фанатам пари Тодоренко-Топалов доведеться ще почекати: схоже молоді батьки поки не планують заводити другу дитину.

Раніше Hyser писав, що Влад Топалов потрапив до лікарні і переніс операцію. Що сталося з чоловіком Регіни Тодоренко?

Також повідомлялося, що Регіна Тодоренко зважилася на кардинальне втручання в свою зовнішність. Що з собою зробила телеведуча?