Прохор Шаляпін і Олена Корольова випадково знайшли скарб у будинку Людмили Гурченко

Відомий російський виконавець Прохор Шаляпін випадково проломив ліжко на дачі Людмили Гурченко і знайшов під нею справжній скарб. Про це пишуть РосЗМІ.
Прохор Шаляпін разом з онукою Людмили Гурченко Оленою Корольовою приїхав на дачу народної артистки СРСР на вихідні. Королева провела артисту екскурсію по володіннях. До слова дача розташована в Підмосков'ї, а площа будинку становить 150 квадратних метрів.
В ході екскурсії внучка знаменитої артистки привела Шаляпіна в спальню, де він побачивши ліжко не втримався від спокуси прилягти. Ліжко не витримало напору артиста і тріснуло, в результаті чого він провалився на підлогу.
Шаляпін і Корольова вирішили, що залишати ліжко зламаною не варто і стали намагатися відремонтувати поламану дошку. Однак далі сталося те, чого ніхто з них не міг собі й уявити: під дошкою лежало кільце Гурченко. За попередніми оцінками прикраса коштує від трьох до шести мільйонів рублів (близько 40-80 тисяч доларів). Олена Корольова припустила, що її бабуся зронила кільце ще за життя, але не змогла знайти, оскільки воно закотилося під ліжко.

"Ось так з'їздили! Хто знає, що ми ще б там знайшли, якби захотіли скопати город", - поділився Прохор Шаляпін

Варто відзначити, що в березні цього року внучка легендарної артистки розповіла про спадщину, яка дісталася їй від бабусі. Як приклад Королева назвала дачу, де зберігаються сукні Гурченко, роздруківки сценаріїв, улюблений сервіз зірки і статуетки. Корольова зазначила, що в майбутньому заміський будиночок може стати музеєм артистки СРСР.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий російський співак Валерій Меладзе показав, як живе з Альбіною Джанабаєвою.

Також наш портал інформував, що відому українську виконавицю Ані Лорак все ж зловили на таємних стосунках з продюсером Костянтином Меладзе.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова в мініатюрному купальнику показала, як робить шпагат на шиї у коханця.