Депутат Ганна Скороход засвітилася у Верховній Раді в незвичайному наряді.

Варто для початку згадати, що Скороход у свій час була виключена з "Слуги народу", після чого стала частиною команди партії "За майбутнє". Так от, вчора, 18 травня вона прийшла на засідання Верховної Ради в піджаку з незвичайною вишивкою на спині. Про це пишуть "Українські Новини".


Відповідні фото Скороход в піджаку на своїй сторінці в Facebook розмістив фотограф Ян Доброносов. Вони підтверджують те, що нардеп прийшла в Раду в червоному піджаку з величезним драконом на спині. Її вибір вбрання багатьом користувачам здався вельми дивним.

Складається враження, що дракон на піджаку Скороход обплітає будівлю Ради і чи то намагається його спалити, чи то навпаки – захищає. До речі, за словами Анни, цей піджак був зроблений спеціально для неї на замовлення. Вона уточнила, що принт з драконом у багатьох культурах світу є символом потужної сили, мудрості і знання.


Скороход впевнений, що це все те, що якраз потрібно парламенту і багатьом депутатам, які не пройшли випробування мідними трубами. Також депутат додала, що дракон являє собою боротьбу добра зі злом. Ганна стверджує, що завжди буде боротися за краще життя українців і відстоювати їхні інтереси в стінах Верховної Ради.

До слова, своє виключення з фракції "Слуги народу" Анна Скороход свого часу теж прокоментувала. За її словами, вся справа в тому, що вона "не голосувала так, як говорило керівництво фракції".

Раніше "Hyser" писав про те, що лідер партії" Батьківщина " Юлія Тимошенко прийшла в Раду в голлівудському вбранні.

Також наш портал повідомляв, що у Кабміні почалися масштабні звільнення.

Нагадуємо, що депутат Гочаренко розповів, як його образили потяги, коли він заснув.