Син знаменитого російського виконавця Михайла Круга Олександр захопив передплатників свого мікроблогу привабливістю і почуттям стилю.

19-річний спадкоємець убитої легенди шансону показав передплатникам, в якому вигляді недавно прогулювався по Москві і викликав їх бурхливу реакцію.

Молодий чоловік постав на фото в стильному casual-наряд переважно в світлих тонах. Свій look він доповнив кепкою і дзеркальними сонцезахисними окулярами. В якості підпису до кадрів Олександр Круг використовував цитату з пісні свого знаменитого батька: "Жиган-лимон, хлопчисько симпатичний".

син Михайла Круга-Олександр. Фото: Instagram

У коментарях до посту користувачі соцмереж оцінили зовнішність і" гардеробні " старання сина Михайла Круга:

Олександр з'явився на світ 26 травня 2002 року. Приблизно за місяць до того, як в будинку його батьків Михайла та Ірини коло трапилася страшна трагедія. У їх заміський особняк під приводом пограбування проникли зловмисники, які спочатку катували матір Ірини, а потім переключили свою увагу на саму дружину артиста.

У підсумку, Михайло Круг став на захист дружини і буквально затулив її від куль. На наступний день музикант помер в лікарні від отриманих травм. Подорослішавши Олександр прийняв рішення піти по стопах батька і пов'язати своє життя з естрадною і мистецтвом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Михайло Пореченков налякав шанувальників постарілою зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що син Йосипа Кобзона придумав, як заробити на імені батька.

Нагадуємо, що Валерій Меладзе показав, як змінилося його життя з народженням шостої дитини.