Сьогодні, 19 травня, в Україні знову йтимуть дощі.

Українців попередили про те, що в Україні в найближчі дні будуть знову йти дощі. Нагадаємо, що така погода триває вже пару днів. Деякі міста сильно затопило, наприклад, Київ. 19 травня погода практично не змінитися. Так як в багатьох регіонах будуть поливати сильні зливи. А ось температура повітря опуститися на кілька градусів. Зокрема, в центральних регіонах буде близько + 18 градусів тепла. А ось на заході градусник термометра буде показувати +14 градусів тепла.

У Києві-хмарно з проясненнями, злива. Температура повітря вночі + 10°, вдень +18°.

У Львові в середу очікується хмарна погода з проясненнями, злива. Вночі + 6°, вдень + 17°.

У Луцьку буде злива, вночі + 9°, вдень +16°. У Рівному в середу-злива, вночі + 8°, вдень + 15°.

У Тернополі 19 травня вночі буде +7°, вдень +16°, хмарно з проясненнями, дощ. У Хмельницькому завтра буде злива, вночі + 8°, вдень + 16°. В Івано-Франківську завтра очікується хмарна погода з проясненнями, злива, вночі +7°, вдень +18°.

В Одесі також буде дощ, але з проясненнями. А ось температура повітря буде радувати грожан. Бо вдень буде до + 21 градуса тепла.

У східних регіонах також буде дощ, з проясненнями. Температура повітря буде до + 18 градусів тепла. Але ось перед виходом на вулицю все таки не варто забувати про парасольку, щоб не промокнути і не захворіти.

19 травня-Іов Горошник. Відповідно, в цей день займалися бобовими. Люди казали:"приходь працювати на білі горохи".

Синоптики обіцяють, що незабаром такі сильні дощі все таки припиняться і погода змінитися в кращу сторону. Потепління не змусить себе чекати.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, коли варто очікувати закінчення проливних дощів.

Також писали, що синоптики розповіли про можливість заморозків під кінець весни.

Нагадаємо, що Україну накриють потужні грози і дощі.