Негода продовжує панувати в Україні.

Зокрема, йдеться про рясні дощі, які пройшли у Червонограді, що на Львівщині. Там затопило вулиці і будинки. Також негода призвела до того, що в Україні станом на ранок 19 травня знеструмленими залишаються 23 населених пункти в чотирьох областях, пише "Головнокомандувач".


Уточнюється, що найбільше в результаті негоди постраждала Житомирська область, де знеструмлено 13 населених пунктів. Водночас у Сумській області - шість населених пунктів, а Донецькій та Кіровоградській області по два населені пункти.

На цей час відновленням електропостачання вже займаються бригади обленерго.


Варто відзначити, що в місті Червоноград Львівської області інтенсивні опади призвели до значних потоплень. Так, було затоплено підвал міської лікарні, три житлових будинки, частково три вулиці. З наслідками негоди продовжують боротися.


За словами очевидців цього всього, більш ніж половина вулиць у місті у воді. Вони припускають, що всьому виною засмічені стоки, через які місто так плаває щоразу після сильного дощу. Цього разу у воді заглохли більше десятка авто, господарям яких довелося руками виштовхувати їх на сухе.


Також сильний дощ вчора, 18 травня, паралізував дорожній рух у столиці і викликав труднощі на вулицях Києва. На Подолі взагалі утворилася яма, в яку буквально провалилося авто.

На вулиці Січових Стрільців, 7 же через пориви вітру завалилась гілка дерева.


До слова, весь тиждень з 17 по 24 травня в Україні обіцяють дощі.

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптик розповіла, коли в Україні закінчиться парад дощів.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про різке похолодання.

Нагадуємо, що в Україні оголошено штормове попередження.