Відома виконавиця Ані Лорак поділилася зі своїми підписниками в Instagram фрагментом зі свого виступу.

Після низки гучних заяв про домагання продюсера Костянтина Меладзе, які, власне, спровокувала Ані Лорак, вона виставила цікавий пост в соцмережах. Нагадаємо, що в своєму останньому інтерв'ю артистка натякнула на те, що Меладзе пропонував їй роботу на "особливих умовах", які виявилися для неї неприйнятними


Зокрема, крім Лорак, на цей рахунок також висловилася українська співачка Оля Полякова, яка заявила, що теж мала подібний досвід з Меладзе. Після цього в мережі почалося публічне цькування продюсера з боку тих, хто повірив словам поважаючих артисток.

Однак несподівано для всіх, Ані Лорак у своєму новому пості в Instagram уточнила, що її слова були неправильно зрозумілі публікою. Це обумовлено тим, за її словами, що ми всі живемо в епоху суспільного осуду, де можна перекрутити будь-яке слово.

Ані Лорак спочатку звинуватила Меладзе в домаганнях, а потім стала на його захист, фото: YouTube

Знаменитості не подобається, що в результаті неправильних висновків, які були зроблені з її інтерв'ю, страждає людина, яку вона дуже поважає і любить - видатний композитор Костянтин Меладзе. У зв'язку з цим, вона просить залишити всю цю тему в спокої.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Лоліта Мілявська розповіла, як сіла не в ту машину і не до того чоловіка.

Також наш портал повідомляв, що схудлий Меладзе показав, як живе з Альбіною Джанабаєвою.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала, як з подругами спустошує цілі пляшки.