У столиці України сталася НП - дві компанії між собою влаштували розбірку, яка переросла в бійку і закінчилася стріляниною.

Про подію повідомив Відділ комунікації поліції Києва на офіційній сторінці в Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Ревуцького біля ресторану, між двома компаніями почався словесний конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один з молодих людей відкрив стрілянину.

Співробітники поліції поспілкувалися зі свідками події, переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили обставини інциденту.

Поліцейським вдалося затримати зловмисника - ним виявився 26-річний житель Києва. Правоохоронці з'ясували, що молодик побив чоловіка, а також стріляв у адміністратора ресторану.

Затриманий 26-річний киянин. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice/

В результаті співробітника ресторану з важким пораненням госпіталізували в лікарню. Про його стан поки невідомо.

"Біля закладу між двома компаніями молодиків сталася бійка, яку намагався зупинити працівник ресторану. В результаті один з хлопців вистрілив у бік опонентів і потрапив в адміністратора.

Потерпілого госпіталізували (з пораненням живота), а фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину", – йдеться в повідомленні.

Також за інформацією правоохоронців, слідчий Дарницького управління поліції повідомив фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

26-річному чоловікові за скоєне загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше "Нyser" писав про те, що в Івано-Франківську відкрили вогонь по авто з гранатомета.

Також наш портал повідомляв, у Сєвєродонецьку на дитячому майданчику по вул. Енергетиків прогримів потужний вибух.

Нагадуємо, у РФ підлітки влаштували стрілянину в школі, багато жертв.