Відома американська співачка Брітні Спірс вирішила блиснути своїми формами у новому вбранні.

У свої 39 років артистка вирішила показати зміни у своїй зовнішності, які комусь можуть здатися, до речі, вельми кардинальними. Зокрема, Брітні Спірс на новому відео оголила живіт і ноги в зухвалому молодіжному вбранні, пишуть росЗМІ.

Брітні Спірс спустила шортики і показала татуювання на цікавому місці, фото: факти

Таким чином, виконавиця хіта "Toxic" виставила в соцмережах цікаве відео, в якому продемонструвала новий свій лук для прогулянки. Так, перед каморою Брітні Спірс постала в білій блузці з довгими рукавами з повітряної тканини, яку доповнила білими міні-шортами і бежевими босоніжками на високих підборах.

Своє довге біляве волосся співачка зібрала у високий хвіст, а на обличчі у неї зроблений виразний макіяж з акцентом на smoky-eyes. На губи артистка нанесла нюдову помаду.

Брітні Спірс показала свій старезний живіт на новому відео, фото: Viva.ua

При цьому на ролику зірка позувала з оголеним животом, який виглядає дуже в'ялим. Для того, щоб його показати у всій красі вона спеціально максимально опустила шортики, засвітивши випадково і свої татуювання на стегнах.

Користувачі не до кінця зрозуміли мотив артистки в опублікування даного відео. Однак якщо ним вона хотіла привернути увагу до своєї персони, то у неї це однозначно вийшло.


До слова, епатує публіку подібними публікаціями зірка не вперше.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських показала, як носить мереживо замість ліфа.

Також наш портал повідомляв, що зірка серіалу "Бригада" Дмитро Дюжев здав і почала перетворюватися на старого.

Нагадуємо, що модель Наомі Кемпбелл в 50 років вперше стала мамою.