Відома російська балерина Анастасія Волочкова розповіла про кардинальні зміни у своєму житті.

Не так давно артистка повернулася з Мальдів, де відпочивала зі своїм чоловіком Олегом. Волочкова постійно підігрівала інтерес до своїх відносин фотографіями з ним, правда ні на одній вона так і не показала його обличчя, зазначивши, що всьому свій час.

Волочкова кинула свого нареченого Олега, фото: факти

Їх спільний відпочинок для багатьох став несподіванкою, оскільки незадовго до цього Анастасія говорила про те, що розлучилася з Олегом через його запальність і ревнощі. Однак тоді їм вдалося подолати труднощі у відносинах і вони їх відновили, але, як виявилося, ненадовго.

Балерина зазначила, що в Москву вони обидва вже повернулись в іншому статусі. Також вона додала, що була щаслива з Олегом, але все-таки сподівається зустріти чоловіка, який стане для неї справжньою опорою і підтримкою у важкі хвилини.


Волочкова заявила, що її обранець з самого спочатку ставився до неї як до недосяжної зірки і пізніше не міг повірити своєму щастю. Йому хотілося перебувати поруч з сильною, що відбулася жінкою, а Анастасія була не проти побудувати свої відносини нехай навіть з небагатою людиною.

Однак більше вона не хоче закривати очі через свою добру душу на певні обставини, а на які саме - зірка уточнювати не стала. Але, судячи з усього, вона дійсно готова рухатися далі, хоча хто знає, можливо знову передумає ще.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Ані Лорак заінтригувала фанатів новим чоловіком.

Також наш портал повідомляв, що Максим Галкін показав Аллу Пугачову без макіяжу.

Нагадуємо, що Шаляпін проломив ліжко Гурченко і знайшов там скарб.