Президент України Володимир Зеленський пообіцяв великий парад на честь 30-річчя незалежності України.

За його словами, влада збирається провести його не тільки на суші, але в морі, і в небі. Відповідну заяву з цього приводу Зеленський зробив під час прес-конференції, пише "ЛІГАБізнесІнформ".


Зокрема, мова йде про масштабний військовий парад з такої важливої нагоди, який збираються організувати на Дніпрі, в Одесі, в Києві на Майдані. Лідер України зазначив, що на свято хочуть запросити президентів інших країн, прем'єр-міністрів, глав Церков, спікерів, глав МЗС.

В цілому, очікується, що буде представлено 30 країн на святкуванні 30-річчя незалежності України 24 серпня. Крім цього, Володимир Зеленський також пообіцяв на День незалежності великий концерт українських зірок на НСК Олімпійський.

Парад на День Незалежності України обіцяє бути Цього року грандіозним, фото: Корреспондет

Таким чином, протягом 23-24 і 22-ого серпня в країні вшановуватимуть великих українців. Разом з тим український президент збирається заснувати премію "Національна легенда", якою будуть нагороджуватися українці, які прославляють Україну.

До слова, 23 серпня, в День Прапора України, у всіх регіонах країни піднімуть великі прапори на флагштоках, які будуть встановлюватися спеціально до цього дня, а потім вони залишаться назавжди в центрах тих чи інших регіонів, у всіх областях України. Цього ж дня відбудеться перший саміт з деокупації Кримського півострова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Зеленський не витримав і зробив гучну заяву про захоплення Криму.

Також наш портал повідомляв, що Володимир Зеленський не виключає можливість початку нової світової війни, якщо Росія піде в наступ.

Нагадуємо, що президент України Володимир Зеленський раптово заявив про революцію в Україні.