Втрата близької людини-завжди важке випробування, особливо якщо все життя можна було спертися на його міцне плече і попросити слушну пораду. У відомої актриси Ольги Кабо позаду хворобливе розлучення, яке допомогло їй пережити саме батько, а днями вона позбулася цієї підтримки.

Так, російська актриса театру і кіно Ольга Кабо зараз переживає трагедію - за інформацією Росмі з життя пішов її батько Ігор Якович. Відомо, що чоловік помер у Москві у своїй квартирі на вулиці Винокурова 19 травня 2021 року у віці 76 років. Крім знаменитої дочки, у Ігоря Кабо залишилися дружина Аїда Миколаївна і двоє онуків.

Батьки 53-річної знаменитості ніколи не мали відношення до шоу-бізнесу або кінематографу, а були за професією інженерами.

"Ми жили скромно, хоча для мене, своєї єдиної дочки, батьки нічого не шкодували. Взагалі в ті часи не було культу речей, проте було соромно, наприклад, погано вчитися, не прочитати хорошу книгу, не любити історію" - саме так Ольга Кабо розповідала про те, яка атмосфера панувала в її родині.

Батько Ольги рано став сиротою, тому його вихованням зайнялася рідна тітка. Вся справа в тому, що Дід актриси, Яків Соломонович Кабо, був відомим діячем на Україні, секретарем ЦК ЛКСМ УРСР, якого в 1937 році репресували і він був відправлений на Колиму. Там чоловік одружився, і тільки після реабілітації з сім'єю повернувся до Москви, де народився син Ігор. Під час Великої Вітчизняної війни його родичі на Україні були розстріляні окупантами.

ДО РЕЧІ, рівно місяць тому Ольга Кабо, вітаючи свою маму з Днем народження, показала архівне фото на якому вона з обома батьками.

При цьому отоц свій День народження відзначав теж відносно недавно-23 лютого. З цього приводу відома актриса театру і кіно присвятила йому не менш зворушливий пост у своєму Instagram. Тоді шанувальники відзначили, що актриса успадкувала, красу, ставність і витонченість саме від тата.

Раніше Hyser писав, що українська співачка, чиї висловлювання про Костянтина Меладзе викликали серйозний скандал у суспільстві, відмовилася від своїх слів.

Також наш портал повідомляв, що син Михайла Круга вирішив кинути театральний інститут через цькування.

Нагадавши, Волочкова оголосила про розставання з небагатим Олегом.