У Росії на очисних спорудах зафіксували викид метану, в результаті якого загинули мінімум 10 осіб.

Зокрема, трагедія сталася на території селища Дмитріадовка Некліновського району неподалік від Таганрога. Є інформація не тільки про 10 загиблих, але й інших постраждалих. Про це пише "РБК-Україна".

Фото: у Росії на очисних спорудах отруїлися робітники (facebook com mos103)

Таким чином, згідно з останніми даними, ще четверо перебувають зараз у лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу, а ще кілька людей досі в колекторі. У всьому, що трапилося мають намір розібратися правоохоронні органи.

Так, вже було порушено кримінальну справу за фактом загибелі робітників, згідно ч. 2 ст. 217 КК РФ (порушення вимог промислової безпеки небезпечних виробничих об'єктів спричинило з необережності смерть двох і більше осіб). Відповідну заяву зробили в Слідчому комітеті Росії.


Варто відзначити, що це далеко не єдиний нещасний випадок з робітниками. Так, нещодавно вже в Україні, під Дніпром, у селищі міського типу Слобожанське чоловік помер від отруєння каналізаційними газами.

Повідомляється, що чоловіки займалися роботами у вигрібній ямі. Їх завданням було замінити фекальний насос, але замість цього обидва отримали сильне отруєння каналізаційними газами. Після цього один з робітників помер, а другий потрапив до лікарні в стані середньої тяжкості.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві сталася серйозна НП через силовиків, тривожні кадри якого потрясли всіх.

Також наш портал повідомляв, що з'явилися перші подробиці бійні в Києві, в результаті якої є постраждалі.

Нагадуємо, що стали відомі нові дані про авіакатастрофу в Білорусі.