З'явилася інформація щодо нового автомобільного бренду в Україні.

Зокрема, мова йде про турецького виробника важких вантажівок під назвою "BMC". Варто відзначити, що цей бренд в минулому був дочірньою компанією British Leyland. Про це повідомляє "ТСН".


Нова лінійка вантажівок від цього виробника - BMC Tugr була презентована на виставці "HD Технополігон 2021". Відомо, що ці вантажівки були оснащені двигунами Cummins, FPT Cursor Euro VI, а трансмісії у них можуть бути трьох видів: механічні, механічні з ретардером і повністю автоматичні.

Варто відзначити, що компанія BMC представила цілий ряд вантажівок, серед яких тягач Tugra TGR 1846 (4X2) з 11,1-літровим турбодизелем FPT Cursor на 460 к.с., і шасі: TGR 1832 (4x2), TGR 2532 (6X2), TGR 3540 (6X4), TGR 3232 (8X2 ) TGR 4340 (8X4), на основі яких на виставці вже запропонували кілька рішень.


До слова, також не так давно стало відомо, що українськими вантажівками оснастять армію США, які буде їм поставляти компанія "АвтоКрАЗ". Уточнюється, що вже було підписано трирічну угоду на поставку великовантажної автомобільної техніки "КрАЗ" і запасних частин для потреб командування з організації підрядних робіт армії Сполучених Штатів Америки (США) — АСС.

У компанії "АвтоКрАЗ" відзначили, що пишаються тим, що їм випав шанс допомогти в розвитку програми армії США з підтримки міжнародної безпеки.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Німеччині виставили на продаж унікальну радянську Ниву, яка безумовно заслуговує на увагу.

Також наш портал повідомляв, що у городі серед бур'янів знайшли раритетну "Волгу", фото якої вражає.

Нагадуємо, що ЗАЗ показав новенькі машини і кинув викликом самому Ілону Маску.