Чоловік знаменитої російської виконавиці Алли Пугачової поділився з шанувальниками своїми таємними бажаннями. Артист розповів про те, де б йому хотілося опинитися, щоб відволіктися від проблем і сірих буднів.

Шоумен Максим Галкін часто публікує у своєму мікроблозі пости, в яких говорить на актуальні теми або показує цікаві моменти свого сімейного життя з Примадонною.

Телеведучий написав: "Дуже хочеться вже кудись полетіти за кордон після такої довгої перерви. Але скрізь різні правила, то тест треба здавати, то карантин відсидіти, все незрозуміло, ще ці правила постійно змінюються».

Максим Галкін. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішній вигляд і стильну панамку Максима Галкіна численними компліментами:

До слова, днями Максим Галкін показав фоловерам кадр, зроблений під час прогулянки з 72-річною дружиною і викликав бурхливу реакцію соцмереж. На фото виконавиця позувала в світлому вбранні і грайливо оголила плече. При цьому вона була відображена без макіяжу, але з чарівною посмішкою на обличчі:

Не обійшлося і без критики на адресу зірки російської естради, але і сама вона, і її иментый чоловік давно звикли до колючих зауважень злостивців.

Різниця між подружжям становить близько 30 років, але самі артисти запевняють, що це жодним чином не відбивається на їх семемйной ідилії. Пара виховує двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу, які незважаючи на юний вік вже мають свою аудиторію в соцмережах.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін зворушив шанувальників знімком маленької дочки.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють дивні розваги Максима Галкіна.

Нагадуємо, що Крістіна Орбакайте здивувала фоловерів зворушливим зізнанням про знамениту матір.