Знаменита українська виконавиця Оля Полякова розповіла шанувальникам про чергове творче досягнення. Артистка поділилася новинами про майбутню прем'єру музичного кліпу і повідала про те, в якому образі постане перед публікою.

Вона опублікувала яскраве фото, на якому постала в наряді строкатого анімалістичного забарвлення. Свій look вона доповнила виразним макіяжем і оригінальною зачіскою. Суперблондинка пояснила: "Ось і вона - доросла дівчинка! Поки що тільки образ, а вже скоро я представлю вам пісню і кліп!!».

Крім зовнішності своєї героїні, зірка також трохи розповіла про те, що покладено в основу відеоісторії: «Цього разу сюжет буде про те, що кожна з нас в круговороті справ і клопоту повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати». Оля Полякова зізналася, що дуже скучила за прем'єрами і концертними виступами.

Оля Полякова. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, але не обійшлося і без критичних зауважень:

Не секрет, що Оля Полякова відноситься до категорії зірок, які із задоволенням експериментують над своєю зовнішністю. А її концертні вбрання фанати називають окремим видом мистецтва, оскільки артистка завжди блищить на сцені в розкішних образах.

Не так давно знаменитість опинилася в епіцентрі скандалу, після того, як підтримала співачку Ані Лорак. Вона підтвердила те, що Костянтин Меладзе робив молодим виконавцям провокаційні пропозиції про співпрацю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак прокоментувала свої висловлювання на адресу Костянтина Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Лоліта Мілявська поділилася провокаційними подробицями свого особистого життя.

Нагадуємо, що у мережі висміяли Анастасію Волочкову і її манеру писати повідомлення з помилками.