Погодьтеся, що блондинка перефарбована в брюнетку - рідкісний випадок? Інша справа зміна кольору волосся з темного на світлий. І хоча чоловіки все частіше говорять, що фарбовані блондинки не відрізняються здоровим глуздом, розумом, реаліями життя, не кажучи вже про сексуальність, але прагнення жінок до такого перевтілення не вщухає ніколи. І ось черговий приклад.

Так, 43 - річна Катерина Климова, будучи мамою чотирьох дітей і не будучи прихильницею пластичних операцій, зважилася на кардинальні зміни в зовнішності-вона стала блондинкою. У своєму Іnstagram одна з найпривабливіших актрис у вітчизняному кінематографі опублікувала відео, на якому її практично неможливо впізнати.

У ролику Катерина позує разом з режисером Дмитром Лактіоновим і оператором Михайлом Марковим в образі блондинки з укороченою стрижкою.

"Хлопці не змінюються зовсім, а зі мною, звичайно, час зіграв злий жарт", – жартівливо підписала ролик відома актриса.

Як правило, шанувальники завжди задоволені своєю улюбленицею і не скупляться на компліменти для яскравої, пишноволосої брюнетки. Однак цього разу тих, хто залишився не задоволений виявилося більше.

"Ой я вас не впізнала зовсім", " Не, не, не ... тільки брюнетка!", "О, ні! Ви півхвилини не блондинка", " Катюша загубилася в цим образі, повернися, індивідуальність!!", "Ааа зовсім інша, занадто несхожа на себе" - написали вони під відео.

Однак, віддані фанати підтримали прагнення Катерини до змін і засипали її компліментами: " Красу нічим не зіпсуєш", " Боже, яка ви класна! Все до лиця, і блондинкою", " як несподівано. Для якоїсь ролі?"

Очевидно, що насправді Климова не стала перефарбовуватися в блондинку, а її нова зачіска - це всього лише перуку, так як видно, що Відео зі знімального майданчика. На роздуми про нову роль наводить і той факт, що всі обличчя актриси поцятковане шрамами.

Раніше Hyser писав, що актриса Ольга Кабо переживає важку втрату.

Також наш портал повідомляв, що син Михайла Круга вирішив кинути ТЕАТРАЛЬНИЙ через цькування, яке влаштували йому однокурсники.

Нагадавши, Ані Лорак зреклася слів про домагання Меладзе .