Дочка популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу філософський пост, в якому поділилася роздумами на тему мистецтва.

Анна Заворотнюк часто розповідає про те, з якими труднощами або переживаннями стикається щодня. Так, днями спадкоємиця зірки серіалу "Моя прекрасна няня" зізналася, що трохи втомилася від насиченого життя в мегаполісі, а тому вирішила перебратися на час за місто, в батьківський особняк в підмосковному селищі Крекшино.

Анна останнім часом часто говорить про те, що відчуває себе спустошеною і потребує відпочинку. Своє недавнє послання Анна Заворотнюк присвятила художньому мистецтву. "Творчість художників абстракціоністів, сюрреалістів, імпресіоністів, авангардистів може бути не завжди нам буває зрозуміло. Але, їх творчість все одно дуже цікаве, тому що воно змушує нас думати над полотном, міркувати, вгадувати його задум» - уклала блогер.

В якості ілюстрації до посту дівчина використовувала власне ефектне фото:

Фоловери оцінили її фотостарання компліментами:

До слова, за сторінкою Анни Заворотнюк в соціальній мережі Instagram стежать близько 200 тисяч передплатників. За її словами, мікроблога допомагає їй на якийсь час забути про проблеми, пов'язані зі здоров'ям матері.

Як відомо, Анастасія Заворотнюк вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням, але її стан і місцезнаходження - тримаються в секреті. Більш того, ніхто з членів сім'ї Анастасії Заворотнюк, крім старшої дочки Анни, не дає коментарів з цього приводу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Заворотнюк заінтригувала шанувальників романтичною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Анна Заворотнюк звернулася до гостей свого мікроблогу з вдячністю.

Нагадуємо, що син Анастасії Заворотнюк зробив важливе визнання і викликав подив у шанувальників матері.