22-річна модель Алеся Кафельникова, дочка найтитулованішого тенісиста в історії Росії Євгена Кафельникова, ніколи не поширювалася про особисте життя. Однак днями подруги розсекретили її вагітність, тому довелося і нареченого уявити.

Так, буквально кілька годин тому з'ясувалося, що в житті дівчини відбулися грандіозні зміни. Олеся сама розповіла про це, опублікувавши в Instagram фото у весільній сукні з довгим шлейфом і з букетом квітів в руках. Вона також зворушливо підписала фото, зазначивши, що є найщасливішою на всьому білому світі.

"Тепер я нарешті знаю, що відчувала диснеївська Попелюшка, коли знайшла свого принца", - романтично підписала кадр дочка Євгенія Кафельникова.

Обранцем моделі став 35-річний керівник рекламного агентства Георгій Петришин. Якийсь час закохані намагалися приховувати роман, але з осені минулого року почали публікувати спільні знімки.

Відомо, що коханий Кафельникової часто літав до неї в Париж, де манекенниця до недавнього часу жила і працювала. А з грудня закохані знімають красиву віллу на березі океану, при цьому модель раптово перервала кар'єру.

У коментарях під постом з'явилися численні привітання від шанувальників дівчини.

"Як же класно, ви такі молодці", "це так несподівано, але дуже круто"," ти найніжніша наречена, хочеться побачити сукню повністю", " Олеся, будь щаслива і кохана!", "Рада та любов", - написали в соціальних мережах.

До речі, в серпні 2021 року 22-річна Олеся Кафельникова вперше стане мамою, при цьому навіть на останніх термінах вагітності дочка відомого тенісиста залишається невід'ємною частиною світської тусовки.

Відзначимо, що перш ніж стати зятем олімпійського чемпіона з тенісу Євгена Кафельникова, Георгія пов'язували тривалі стосунки з актрисою Світланою Ходченковою. Чоловік навіть зважився на освідчення в коханні на сцені перед багатотисячним натовпом, проте до весілля справа так і не дійшла. З чуток у світській тусовці, Ходченкова кинула молодого підприємця через його численні зради.

Раніше Hyser писав, що син Михайла Круга Олександр зізнався, що зіткнувся зі справжнім цькуванням через те, що мріяв стати актором.

Також наш портал повідомляв, що Катерина Климова ошелешила фанатів в образі блондинки з поцяткованим шрамами обличчя.

Нагадавши, у родині Ольги Кабо трапилася трагедія.