Днями в Москві відбулася 10-а церемонія нагороджень Ru.Tv. Ведучою заходу стала Регіна Тодоренко. За вечір теледива змінила 10 екстравагантних нарядів. Один з них зірка продемонструвала фоловерам в особистому мікроблозі.

На знімку Регіна постала перед фанатами в оригінальній сукні. Мереживний верх вбрання був прикрашений перлинами і виглядав дуже пікантно. Низ сукні - чорний пишний поділ, - навпаки, виглядав досить скромно.

На наступному знімку Регіна показала зблизька своє обличчя і оригінальний макіяж. Візажист закріпив на обличчі теледіви перлини. Правда, оригінальна ідея візажиста не припала до смаку фанатам Регіни. Багато з них відзначили, що з таким «декором» на обличчі складається враження, що у теледіви якесь захворювання дерматологічного характеру. Свою думку з цього приводу фанати висловили в коментарях.

Сама ж Регіна, схоже, залишилася задоволена своїм зовнішнім виглядом.

"Я сьогодні в образі космосу. Як думаєте, яким буде наступний костюм?",- підписала фото дружина Влада Топалова.

Відзначимо, що і інші наряди Тдоренко в цей вечір були настільки ж химерні і екстравагантні. Однак і вони не викликали захоплення у шанувальників зірки. Схоже стиліст теледіви занадто "намудрив" з її зовнішнім виглядом і креативом.

Як повідомлялося раніше, Регіна Тодоренко показала своє вагітне фото у ванній кімнаті. Позувала зірка практично без одягу.

Hyser також писав про те, що Регіна Тодоренко зважилася на пластичну операцію. Зірка опублікувала фото з клініки.