Син знаменитої співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко розмітив у своєму мікроблозі фото з рівнем мілоти, що зашкалює. Спадкоємець співачки показав знімок, на якому похвалився домашнім вихованцем.

Він показав знімок, на якому відобразив білого песика породи Бішон фрізе на прізвисько Джиммі. За допомогою спеціального фоторедактора Руслан Євдокименко додав на знімок графічний символ, яким прикрив деякі частини тіла пухнастого улюбленця.

Через деякий час в мікроблозі музичного діяча з'явився яскравий кадр, на якому він показав, як провів вихідний день.

Не секрет, що Руслан Євдокименко крім роботи на музичному терені, захоплюється їздою на мотоциклі. На його Instagram-сторінці є чимало фотодоказів того, що його захоплення є серйозним і приносить йому чимало задоволення:

https://www.instagram.com/p/CPC_Yz9LxRT/

https://www.instagram.com/p/CPC_Yz9LxRT/

https://www.instagram.com/p/CPC_Yz9LxRT/

https://www.instagram.com/p/CPC_Yz9LxRT/

Як відомо, в 2002 році сім'ю Софії Ротару торкнулося горе - пішов з життя чоловік артистки Анатолій Євдокименко. У той непрстой період син Руслан став для неї справжньою підтримкою і, з чуток, саме він посприяв тому, що вона не покинула сцену. Справа в тому, що після смерті чоловіка вокалістка на певний час пропала з поля зору публіки і подейкували, що вона хоче завершити концертну діяльність.

Раніше "Hyser" писав про те, що невістка Софії Ротару розбурхала соцмережі новим сімейнфм фото.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару зважилася на продаж свого готелю в Криму.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють виступ Софії Ротару на вечірці з нагоди дня народження російського олігарха.