Знаменитий російський шоумен і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін розмістив на сторінці в Instagram відео про те, як провів вихідні в колі сім'ї.

Крім того, артист похвалився кулінарними талантами своїх спадкоємців – сина Гаррі і дочки Єлизавети. Зірковий батько відобразив момент, коли їх з Аллою Борисівною діти приготували апетитну страву – фруктово-овочевий салат. Максим Галкін спробував кулінарне творіння чад і, судячи з реакції, виявився шалено задоволений дегустацією.

У коментарях до посту гості сторінки Максима Галкіна обсипали його сім'ю компліментами і відзначили, що його діти ростуть неймовірно вихованими і кмітливими:

Не секрет, що фанати знаменитого сімейства часто говорять про те, що Максим Галкін - чудовий батько. Він багато часу проводить з дітьми і докладає максимум зусиль, щоб спадкоємці були щасливі.

Гаррі і Ліза Галкіни. Фото: Instagram

Гаррі і Ліза Галкіни з батьком. Фото: Instagram

Час від часу в публікаціях пародиста миготить Алла Пугачова, яка, до слова, теж викликає захоплення шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Наприклад, днями соцмережі буквально "підірвав" кадр, на якому Примадонна позувала під час прогулянки по саду їх розкішного сімейного особняка.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явився невдалий знімок Алли Пугачової, який довів її шанувальників до істерики.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін похвалився ефектним фото своєї дружини в кущах.

Нагадуємо, що Алла Пугачова з'явилася на публіці в стильних джинсах і продемонструвала стрункі ноги.