Минулої п'ятниці, 21 травня, на телеканалі СТБ відбувся показ фінального епізоду шоу «Холостяк-11». Глядачі нарешті дізналися, кого з дівчат вибрав Холостяк Михайло Заливако.

Переможницею 11 сезону романтичного шоу стала екс-дружина Андрія Богдана Анна. Саме з нею вирішив будувати відносини Михайло. А ось друга фіналістка Юлія Бельченко "Зайка" поїхала додому ні з чим.

У своєму мікроблозі Юлія висловилася про фінал шоу. Спочатку дівчина звернулася до Михайла.

"Ти сказав, що це не любов... Відчуття такі ніби моє серце лопнуло як повітряна куля, в який встромили кинджал. Всередині кров повільно стікає з залишків розбитого серця вниз по внутрішніх стінках мого тіла... Мені погано... огидне почуття! Коли розбивається серце всередині порожнеча вакуум і пече біль. В голові дзвенить лише одне питання:за що ти так зі мною?", - вилила душу фоловерам Зайка.

Підтримати дівчину в цей нелегкий період вирішив ведучий шоу Григорій Решетник.

"Юленько, тримайся. Переконаний, ти зустрінеш свою частку», - написав він під постом Юлії.

Проте вже в наступному пості Бельченко написала, що відпускає Михайла.

"Я пройшла через біль, приниження, розчарування, зраду, страх, самотність і порожнечу! Я покидаю проект одна. Я не знайшла тут коханого, я знайшла силу. Мене неможливо зламати, тепер я знаю це напевно! Я вдячна тобі за наше маленьке життя разом, але твоє серце зробило свій вибір. Я змушена Тебе відпустити..» ,- зазначила дівчина, опублікувавши свій ефектний знімок.

Зайку підтримали її шанувальники. Вони вважають вчинок Михайла негарним, адже він вже одного разу вигнав Юлію з проекту, а потім захотів повернути її, щоб знову розбити їй серце.

Як повідомлялося раніше, у мережу злили нові факти з темного минулого переможниці "Холостяка" і екс-дружини Андрія Богдана Анни. Тепер про це знає весь світ.

Hyser також писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова і Микита Добринін відзначили першу річницю з дня весілля. Як це було, дивіться за посиланням.