Популярний російський шоумен Максим Галкін поділився з передплатниками свого мікроблогу роздумами на тему подорожей. За словами артиста, він дуже скучив за подорожами.

Чоловік Алли Пугачової, як і багато любителів Тревел-пригод, був змушений скасувати всі поїздки за кордон через пандемію коронавірусу.

"Дуже хочеться вже кудись полетіти за кордон після такої довгої перерви. Але скрізь різні правила, то тест треба здавати, то карантин відсидіти, все незрозуміло, ще ці правила постійно змінюються» - не без смутку зазначив телеведучий.

Максим Галкін. Фото: скріншот Instagram

Максим Галкін. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до публікації коміка фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

Варто відзначити, що Максим Галкін часто спілкується з фанатами на актуальні теми, в тому числі, на тему своєї сім'ї. Пародист нерідко постить кадри з особистого архіву і показує, як проводить час в компанії зіркової дружини і улюблених дітей - сина Гаррі і дочки Єлизавети.

Наприклад, разом зі спадкоємцями, він займається садівництвом, іграми і плаванням:

Максим Галкін з дітьми. Фото: Instagram

Максим Галкін з дітьми. Фото: Instagram

Максим Галкін з дітьми. Фото: Instagram

Що стосується відносин з Примадонною Аллою Пугачовою, то на всі чутки про їх розлучення/розставання, він реагує досить різко і називає всі здогади злостивців "маренням". За словами Максима Галкіна в їхній родині панує ідилія і вони із задоволенням насолоджуються кожним моментом, проведеним разом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова вийшла в світ в облягаючих джинсах і викликала захват шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова розлучилася зі своїм залицяльником.

Нагадуємо, що Максим Галкін похвалився унікальним знімком Алли Пугачової без макіяжу.