Вчора свій день народження відзначила Крістіна Орбакайте. Старшій дочці Алли Пугачової виповнилося 50 років. Незважаючи на пандемію коронавірусу, іменинниця закотила грандіозне торжество, на яке запросила своїх зіркових друзів і членів сім'ї. Поруч з ювіляркою в цей день був її чоловік Михайло Земцов, син Дені Байсаров, дочка Клавдія, мама Алла Пугачова зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, а також екс-чоловік Примадонни Філіп Кіркоров та інші.

Галкін опублікував у своєму мікроблозі відео зі святкування ювілею Орбакайте. У кадрі Максим і Алла Борисівна співають і танцюють під пісню Кіркорова. Поп-король виступав на сцені разом з іменинницею.

50-річний ювілей Христина відзначала в оригінальному вбранні білого кольору. Костюм по фігурі підкреслив стрункість тричі мами. Своє волосся іменинниця залишила розпущеним.

Пугачова вибрала для ювілею дочки помітне плаття з рюшами. Прінтованний наряд Примадонни переливався в променях софітів. Волосся виконавиці були завиті в локони. Відзначимо, що легендарна співачка не приховує, що вже багато років носить шиньйони і перуки.

Кіркоров же для виступу на святі екс-падчерки вибрав наряд в мілітарі-стилі. Відзначимо, що нещодавно поп-король змінив імідж і став платиновим блондином.

Після розлучення з Аллою Борисівною Кіркоров не раз зізнавався в коханні своїй екс-дружині. Однак це не заважає їм зберігати теплі дружні стосунки. Кіркоров дружить не тільки з Пугачовою, але і з її нинішнім чоловіком Галкіним. Спілкуються і діти зірок: двійнята Ліза і Гаррі Галкіни часто перетинаються на світських раутах і модних показах зі спадкоємцями Кіркорова – Аллою-Вікторією (названої на честь матері співака і Примадонни) і Мартіном.

Як повідомлялося раніше, помічниця Алли Пугачової розповіла, як Примадонна зраджувала Філіпу Кіркорову з Максимом Галкіним.

Hyser також писав, що Максим Галкін ростить в саду отруйні квіти. Фанати переживають за Аллу Пугачову і дітей пари.