Син українського майора, начальника виправної колонії, влаштував стрілянину прямо за кермом автомобіля. Причому інший хлопець, перебуваючи в салоні машини, знімав все, що відбувається на відео. Після чого кадрами "похвалився" в мережі сам підліток-стрілок.

Відомо, що інцидент стався у вівторок, 25 травня, під Миколаєвом у Вознесенську, на вулиці Тімірязєва в мікрорайоні Болгарка. Про це повідомляє "Вознесенський Вісник" на сторінці в Facebook.

На опублікованому відеозаписі видно, як підліток висовує з вікна авто руку з пістолетом, проїжджаючи повз перехожого, після чого чути звук пострілу, на мить лунає спецсигнал.

Журналістом вдалося з'ясувати, що хлопець за кермом автомобіля є сином правоохоронця, майора Дмитра Черного. Хлопця звуть Вадим. "Крутий" ролик зі стріляниною він розмістив у своєму Instagram, але зараз аккаунт "dimich05075" є закритим.

У декларації Дмитра Черного за 2019 рік указано, що правоохоронець володіє автомобілем ВАЗ 21214 (Нива).

Жителі міста розповіли кореспондентам, що син правоохоронця має особисту машину ВАЗ 21099, на якій вільно пересувається вулицями міста. Яка з машин була зафіксована на відео, невідомо.

На аватарці Instagram-профілю Вадима чорного зображений ВАЗ з держномером "ВЕ 5767 СІ".

У коментарях до публікації очевидці інциденту відзначають, що поліція, яка прибула на місце НП, не бажала проводити перевірку. Багато користувачів мережі обурювалися з приводу витівки підлітка.

Відео з підлітком-стрілком:

Раніше "Нyser" писав про те, що у Запоріжжі сталася стрілянина біля МакДональдса.

Також наш портал повідомляв, у столиці стався великий скандал через неправомірні дії правоохоронців.

Нагадуємо, у Києві дві компанії між собою влаштували розборку, яка переросла в бійку і закінчилася стріляниною.