Нове відео в мікроблозі Регіни Тодоренко викликало бурхливу реакцію у шанувальників зірки. Теледіва записала ролик для Тіктока, в якому показала, який на неї нападає «жор» під час ПМС.

У кадрі зірка поглинає банан, полуницю, огірок, хамон, виноград, сир, лист салату, курагу і запиває все це молоком. Потім Регіна відправляється в туалет. На початку ролика Регіна постає перед фоловерами в святковому вбранні і з яскравим макіяжем. Червону сукню теледіва доповнила масивною моно-сережкою. А під кінець ролика Регіна виявляється одягнена по-домашньому і без косметики на обличчі. В туалет зірка відправляється в футболці і тренувальних штанях.

Це нехитре відео вже зібрало 12 мільйонів переглядів в Тіктоку і майже 1,5 мільйона переглядів в Інстаграмі.

Однак користувачі Інстаграма виявилися більш вимогливі до контенту, ніж користувачі Тіктока. Вони розкритикували беззмістовне і несмішне, на їхню думку, відео. Відзначився під постом Тодоренко і її чоловік Влад Топалов зі своїм «іскрометним» гумором.

"Дааааа, Регіна, ви, звичайно, дуже розчарували. Ми думали ви-доросла. А ви-як усі. Фу, який жах. Гидота. Мерзота. І як Вас тільки чоловік терпить. Подорослішати вже пора. Хоча, чоловік такий же кінчений. Відписка. Фу», - написав під відео Влад.

А ось спостережливий шанувальник помітив, як професійно Регіна їсть банан.

"Банан заковтує здоровий", - зазначив він.

"Це все артикуляційна розминка", - парирувала Регіна.

Як повідомлялося раніше, Регіна Тодоренко опублікувала пікантне фото з ванної. Зірка засвітила кругленький животик.

Hyser також писав, що шанувальники помітили на обличчі Регіни Тодоренко незвичайний висип. Схоже, у зірки великі проблеми зі здоров'ям.