У Києві на перехресті проспектів Оболонського і Бандери у вівторок, 25 травня, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Про кількість постраждалих поки невідомо.

Як повідомляється на сторінці "Києв оперативний" в Facebook, ДТП сталося пізно ввечері недалеко від станції метро "Почайна".

В аварії постраждало кілька автомобілів, в той самий час про постраждалих людей відомо вкрай мало. На місці працювати правоохоронці, рятувальник ДСНС і кілька карет швидкої допомоги.

За попередніми даними правоохоронців аварія сталася через те, що водій Volkswagen вилетівши на червоний світло і протаранивши Skoda, зачепивши ще два автомобілі. Водій автомобіля Skoda у важкому стані без свідомості госпіталізований в ЛШМД.

Як повідомляє пресслужба ДСНС Києва, 25 травня о 23:25 рятувальникам надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Встановлено, що в результаті зіткнення легкових автомобілів Volkswagen Passat, Toyota Venza, Renault Megane, а також Skoda Fabia стався витік пального на проїжджу частину.

Рятувальники освітили місце та змили Паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини, а також відключили акумуляторні батареї та газові установки. Для ліквідації було залучено 2 одиниці основної та спеціальної техніки та 7 осіб особового складу.

Причини та обставини ДТП встановлюватимуть правоохоронні органи.

Раніше "Нyser" писав про те, що Київ сколихнула трагічна ДТП за участю вантажівки та легковика.

Також наш портал повідомляв, у Вінниці жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння на білому кросовері Haval збила 13-річного хлопчика.

Нагадуємо, на Одещині сталася смертельна аварія, яка забрала життя матері трьох дітей.