Колишній народний депутат Надія Савченко розповіла, чим заробляє на життя

Після того, як Надії Савченко не вдалося стати народним депутатом Верховної Ради у 2019 році, вона "зникла з радарів" багатьох українців, і деяких цікавить, чим же вона займається зараз, закінчивши активну політичну кар'єру. На це питання відповіли в Telegram-каналі "КП в Україні".

Так, повідомляється, що зараз на життя собі Савченко заробляє тим, що робить плюшеві автомобілі на замовлення. Виявляється, що у екс-нардепки є освіта швачки, застосування якому знайшла подруга надії, яка проживає в Португалії.

За розповіддю Савченко, ідея цього бізнесу прийшла її подрузі. Першою роботою надії стала плюшева "Мазераті", а в цілому вона вже встигла пошити колекцію таких машинок в рамках акції"зроблю копію в подушці своєї машини".

Таким чином, надії приходять картинки автомобілів, за якими вона і робить незвичайні м'які іграшки, які реалізує вже її подруга з Португалії. Одна така машинка приносить надії чималі гроші - від 8 до 20 тисяч гривень, правда, за скільки їх реалізують, вона не знає, припускаючи, що машинки продають в рамках аукціону або за домовленістю. Колишня народний депутат зробила висновок, що той, хто потребує грошей, знайде спосіб їх заробити.

Крім того, Савченко заявила, що вона не закинула політику і займається їй в рамках "суспільно-політичної платформи Надії Савченко". Її позиція полягає в тому, щоб боротися з усім, що не подобається в устрої країни.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у парламенті пропонують реформу податкової системи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що власників автомобілів середнього класу змусять платити по 25 тисяч гривень податку.

Також "Hyser" писав, що відомий український політик Юлія Тимошенко влаштувала сканадал у Верховній Раді.