У селі під Миколаєвом вирішили ввести комендантську годину.

Зокрема, він діятиме в селі Галицинове для молоді. Місцева влада дійшла висновку, що потрібно заборонити перебування неповнолітнім у вечірній і нічний час в розважальних закладах та інших громадських місцях. Про це пише "КП в Україні".


Таким чином, особам, 14-18 років знаходитись в загальноприйнятих місцях проведення сільського дозвілля після 22:00 віднині заборонено. Відповідну заяву зробили депутати Галицыново після засідання, яке відбулося 27 травня.

За словами старости села Наталії Панашій, забороняється, зокрема, перебування дітей у барах та на зупинках після вказаного часу. За порушення цієї заборони нестимуть відповідальність в першу чергу батьки, з якими якщо що вестимуть бесіду правоохоронні органи.

у загальноприйнятих місцях проведення сільського дозвілля після 22:00 Дітям забороняється, фото: Дзеркало тижня

Примітно, що в сільській раді не стали пояснювати, чим саме було обумовлено їх рішення на цей рахунок, лише зазначили, що таким чином хочуть навести порядок. Хоча поки ніяких інцидентів з дітьми в нічний час не відбувалося, влада все одно вирішила перестрахуватися. На їхню думку, після 22 годин дітям нічого робити в барах або на зупинках - вони повинні перебувати вдома в цей час з метою безпеки.

До слова, за попередніми даними в Галицинове проживає понад 2 тисячі людей. Останній раз перепис населення тут проводився приблизно років двадцять тому.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві кардинально перекриють центр, про що вже попередили місцевих жителів.

Також наш портал повідомляв, що навколо вчительки на Львівщині розгорівся скандал.

Нагадуємо, що карантин в Україні діятиме до серпня, про що попередив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.