Актриса студії "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Олена Кравець розповіла про стосунки з першою леді України Оленою Зеленською.

Вони знайомі вже багато років і між ними налагоджені дуже теплі дружні відносини. Враховуючи велику зайнятість обох вони стали рідше спілкуватися, проте, за словами Кравець, вони не перестають бути близькими людьми. Про це пише "Апостроф".

Олена Кравець з кварталу розкрила секрети Олени Зеленської, фото: Instagram.com/lennykravets

Таким чином, 44-річна артистка в студії "Сніданку з 1+1" розповіла, що їй відомо, що Олена Зеленська стежить за змінами в житті студії "Квартал 95", і за її життям особисто. Кравець зазначила, що вони продовжують так сказати тримати один одного за руку.

Варто відзначити, що Кравець є не тільки подругою, а й хрещеною мамою Зеленської. Про це актриса розповіла в одному з інтерв'ю для програми "Світське життя". З'ясувалося, що поріднилися вони зовсім випадково.

Кравець розповіла про спорідненість з Оленою Зеленською, фото: Instagram.com/lennykravets

Так, коли було хрещення дочки Зеленських, Олександри, яку хрестив якраз чоловік Олени Кравець, стало відомо, що перша леді нехрещена. Батюшка сказав, що Олені потрібно обов'язково пройти це таїнство і враховуючи, що Кравець перебувала там, дружина Зеленського саме їй запропонувала стати її хрещеною.

Цією спорідненістю Кравець тепер пишається, оскільки на її думку, Зеленська "дуже гідно, по-жіночому сильно транслює себе". Під цим актриса мала на увазі те, що перша леді нічого з себе не зображує і на публіці показує себе такою, як вона є і в житті.

Раніше "Hyser" писав про те, що Євген Кошовий показав, як виглядав в юності з волоссям.

Також наш портал повідомляв, що Олена Зеленська не витримала і голосно відповіла про продаж фільмів студії" Квартал 95 " Росії.

Нагадуємо, що дочка Олени Зеленської засвітила секретне тату під Вєрку Сердючку.