Популярна українська співачка Оля Полякова шокувала шанувальників відвертою розповіддю про те, як стала жертвою домагань з боку вчителя. Інцидент стався в той час, коли майбутня зірка була школяркою.

Артистка розговорилася в ході бесіди з психологом і гендерним експертом Наталією Пашко. Перед початком прямого ефіру Оля Полякова звернулася до гостей своєї сторінки і зазначила: «Дуже важливий ефір на все ще дуже важливу тему. Розповідайте ваші історії в коментарях. Не соромтеся, у нас у всіх є така історія... 🤦🏼‍♀️».

"Суперблондинка" згадала про те, як викладач фізкультури виявляв до неї надмірний інтерес і одного разу навіть дозволив собі обурливу поведінку.

«У житті у кожної жінки, хоча б раз, але така тема була. Якась... помацав учитель фізкультури. Якось помацав і думаєш: це він помацав або мені здалося? Це, напевно, мені здалося... На наступному уроці він знову підсаджує тебе і якось пальчиком лізе кудись... і ти думаєш: ні, мені знову здалося».

Щоб збавити себе від домагань з боку фізрука, Оля Полякова звернулася за допомогою до мами. Ні, вона не розповіла про справжні причини свого небажання відвідувати уроки фізичного виховання, а просто попросила про звільнення на рік.

Також "королева ночі" з подивом висловилася про те, чому в скандальній історії між Ані Лорак і Костянтином Меладзе, її підтримка виявилася не потрібною. Вона не розуміє, чому Кароліна відмовилася від своїх слів з приводу харассмента з боку знаменитого продюсера.

Тим більше, що сама Оля Полякова, за її словами, також отримувала подібні недвозначні пропозиції від Костянтина Меладзе.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль вразила фоловерів ефектною постільною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак зворушила шанувальників спільним фото з дочкою, яка підросла.

Нагадуємо, що Лоліта Міявська позувала в тісному купальнику і нарвалася нна критику хейтерів.