Співачка Настя Каменських показала шанувальникам, як проводить час з кращою подругою і заодно продемонструвала акторські здібності.

Одна з найпопулярніших представниць сучасного українського шоу-бізнесу постала в кадрі в стильному комбінезоні темно-зеленого кольору і «озброїлася» пляшкою шампанського. Компанію їй склала екс-дружина популярного музиканта Олексія Завгороднього – позитиву) - Анна Андрійчук.

У коментарях до посту фоловери подружжя Олексія Потапенка не скупилися на похвалу і компліменти. У тому числі, не зуміла стримати захоплених емоцій і знаменита співачка Даша Астаф'єва:

Не секрет, що Настю Каменських і Анну Андрійчук пов'язує багаторічна дружба. Вони багато часу проводять разом і, в тому числі, подорожують.

Крім того, Анна стала учасницею власного реаліті-шоу дружини Потапа, зйомки якого проходили в Мексиці. Проект "Дівчатка рулять" зірка задумала для того, щоб спробувати позбутися вантажу навалилися проблем і на час відволіктися від того, що гнітило.

В одному з випусків шоу, глядачі дізналися, що Анна Андрійчук і Олексій Завгородній - більше не сімейна пара. Це рішення далося дівчині непросто, хоча чутки про проблеми в їх сімействі ходили давно.

Настя Каменських підтримала подругу в непростий момент і, судячи з усього, продовжує допомагати їй почати жити заново:

Настя Каменських і Анна Андрійчук. Фото: Instagram

Настя Каменських і Анна Андрійчук. Фото: Instagram

Настя Каменських і Анна Андрійчук. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських опублікувала провокаційне фото і викликала бурхливе обговорення в соцмережах.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак заінтригувала шанувальників романтичними кадрами з новим чоловіком.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська кардинально змінила імідж і стала схожа на відомого політика.