Як відомо, нещодавно популярна співачка Ані Лорак заявила, що журналісти перебрехали її слова і ніяких непристойних пропозицій від композитора Костянтина Меладзе їй не надходило. Більш того, вона відноситься до Костянтина Меладзе "з повагою і любов'ю".

Однак, навіть це не змогло зупинити величезний "сніговий ком". Після Лорак, відкрито про домагання з боку Меладзе заявили екс-солістка групи "ВІА Гра" Тетяна Найник і співачка Оля Полякова.

Також Оля Полякова напередодні знову підтримала Лорак, заявивши, що та відмовилася від своїх слів "під серйозним соціальним тиском". Адже більшість зірок шоу-бізнесу заступилися за композитора.

Тему харасмента і скандалу навколо Меладзе не минула й екс-солістка "ВІА Гри", співачка Анна Седокова. На її думку, скандал тільки набирає обертів і незабаром він може стати ще гучніше.

Про це вона заявила ексклюзивно в інтерв'ю журналістам "Зіркового шляху".

"Мені здається, що скоро цей скандал буде ще голосніше. І я не знаю, не впевнена поки у своїх діях, я думаю, що з часом все одно все стане голосніше. Я бажаю всім дівчатам берегти себе, і пам'ятати свої цінності, і завжди бути під захистом", - повідомила Анна Седокова.

Варто відзначити, що ще торік в прямому ефірі з Олею Поляковою Анна Седокова зробила кілька резонансних заяв щодо своєї роботи в групі "ВІА Гра".

Так знаменитість зізналася, що Костянтин Меладзе маніпулював учасницями колективу. Серед солісток було чимало конфліктів на ґрунті того, хто більш талановитий і заслуговує бути музою композитора.

"Дуже сильна маніпуляція на рівні: "Хто стане моєю музою сьогодні?". Створювалася така конкуренція, в якій ти постійно повинен був доводити, що ти краще", – пояснила Анна Седокова.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак раптово зізналася, як любить Костю Меладзе.

Також наш портал повідомляв, Наталія Штурм розповіла, як насправді йдуть справи в скандалі між Лорак і Меладзе.

Нагадуємо, Віра Брежнєва продемонструвала сімейну ідилію на новому фото.