Небувалий скандал розгорівся в дитячому садочку міста Запоріжжя під №90. Одна з мам відмовилася здавати 1000 гривень на ремонт, після чого почалося жорстке цькування з боку працівників дитсадка, а її дитині заборонили користуватися туалетним папером.

Про інцидент розповіли на сторінці "Хочу вчитися" в Facebook.

Зазначається, що під час зборів "батьківського комітету", одна з мам, яка працює в дитсадку, ініціювала збір грошей на ремонт приміщення. Всі батьки повинні були здати по 1000 гривень.

Однак, як це буває, здавати гроші погодилися не всі, деяких турбувала пожежна безпека та інші нюанси ремонту. А одна з матерів, яка не здала гроші, стала об'єктом тиску. Причому в цій ситуації постраждала і дитина.

Коли жінка привела в дитсадок свою дитину, вихователька заявила, що до неї, мовляв, звернулися батьки з питанням: "Чим її дитина підтирає попу". Вихователька запевнила маму, коли інші батьки дізналися, що жінка не приносить нічого зі списків госптоварів, то заборонили її дитині давати туалетний папір.

Всю розмову мати знімала на камеру телефону. Примітно, що коли вихователька про це здогадалася, то в Viber-чаті з'явилося повідомлення про те, що дитині дозволяють користуватися "їх" туалетним папером. А після маму, з якою виник скандал, видалили з групи.

Відео, на якому записана розмова з вихователькою дитячого садка:

Ситуація вийшла вкрай абсурдною, але все ж батькам цікаво, чи повинні вони платити за туалетний папір та інші госптовари окремо. Батьки звернулися до відповідних інстанцій, щоб з'ясувати це питання.

У районо заявили, що всі садочки забезпечені цим гігієнічним засобом, проте не змогли відразу відповісти, скільки саме було закуплено паперу в дитсадок №90. У райвідділі також зазначили, що в ситуації, яка склалася в цьому дошкільному закладі, зараз розбираються.

У Комунарському районному відділі освіти на запит журналістів ТСН повідомили, що на придбання туалетного паперу для дошкільних закладів виділяються кошти з міського бюджету.

Тим часом у групі з цього приводу вже створюють кумедні відеоролики:

Раніше "Нyser" писав про те, що у дитсадку Луцька дітям заклеювали рот скотчем.

Також наш портал повідомляв, школяр знайшов у підручнику з української мови для 10 класу посилання, яке вело на сайт "для дорослих".

Нагадуємо, на уроці інформатики вчителька змусила семикласника з'їсти паперовий літачок і погрожувала відрізати палець.