Регіна Тодоренко підготувала сюрприз для шанувальників - вона записала нову пісню. Вже мало хто згадає, що свою кар'єру Регіна починала саме як співачка, а не ведуча. Тодоренко була учасницею української "Фабрики зірок", після чого потрапила в дівочу групу Real O. тому нападки в стилі "навіщо Тодоренко заспівала" тут недоречні.

Нова пісня зірки називається "Ромчик". І тут доречніше задуматися, кому ж вона присвячена, адже чоловіка теледиви звуть Влад Топалов. Можна було б припустити, що композиція присвячена Роману Костомарову, з яким Тодоренко виступала в шоу «Льодовиковий період», і з яким їй приписували роман. Однак наврят чи це так.

"Найкращий трек нашого літа # РОМЧИК Передаю всім Ромчикам Привіт. Пилип Бедросович @fkirkorov обіцяв наступного року повезти мене на Євробачення, ось і довелося терміново записати трек, а то як же я без пісні поїду. Виклик прийнято. Якщо у вас є знайомий Ромчик, відзначайте в коментах!"- анонсувала нову композицію Тодоренко. Схоже, у дружини Влада Топалова грандіозні плани.

На "Євробаченні" Тодоренко, схоже, представлятиме Росію, а не Україну. Нагадаємо, зірка народилася в Одесі (Україна), але вже кілька років живе в Росії разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим і їхнім сином Михайлом. Для заставки пісні "Ромчик" Тодоренко одяглася в стилі рустик і стала схожою на учасницю колективу "Бурановские бабушки", які, до речі, також представляли Росію на "Євробаченні" в 2012-му році. Бабусі зайняли на міжнародному конкурсі друге місце, подивимося, чи вдасться Тодоренко повторити їх успіх.

Як повідомлялося раніше, Регіна Тодоренко показала моторошний висип на обличчі. Шанувальники гадають, яка у зірки хвороба.

Hyser також писав, що Регіна Тодоренко показала, як майстерно ковтає банан. Фанати вражені вміннями теледиви.