Подарунки на весілля бувають різними, але всі вони символізують побажання щастя, достатку, любові і вірності сім'ї, що утворилася. Хтось сподівається на оригінальність гостей, хтось замовляє подарунки заздалегідь, але бувають і ті, хто самі готові щось грандіозне зробити в ім'я любові. Саме оригінальністю відзначилася актриса Анастасія Макєєва.

Так, за повідомленням росЗМІ 20 травня відбулося весілля Анастасії Макеєвої та її обранця Романа Малькова. Тоді вони просто розписалися, а святкування свого весілля молодята розтягнули на кілька днів.

Так, церемонію мрії, безліч красивих фотосесій і масштабне свято Анастасія запланувала на ці вихідні в сонячному Криму, а саме в Алушті. Повідомлялося, що приїдуть друзі і родичі Макеєвої не тільки з Москви, але і з інших міст Росії.

У своєму Instagram актриса написала, що безмірно щаслива і зізналася у великій і чистій любові до новоспеченого чоловіка. Крім того, Анастасія Макєєва уточнила, що ніхто не зможе перешкодити їй бути відтепер щасливою, мабуть маючи на увазі колишню дружину Романа Малькова, Світлану, яка днями виграла суд і тепер буде отримувати на трьох дітей аліменти.

Як і годиться на святах такого рівня, молода сім'я, мабуть, отримає крім побажань і якісь матеріальні подарунки. Ось тільки Анастасія Макєєва всіх випередила і зізналася, що найголовніший подарунок на честь дня народження її сім'ї організовує самостійно. Так, актриса вирішила посадити власний сад. При цьому взяти участь в цій ідеї можуть всі бажаючі і висадити в її саду свою квітку або дерево.

"Я навіть таблички замовлю, і ми будемо все бачити і знати, як ростуть дерева і квіти разом з нашою сім'єю", - підписала зірка відео зі своєю мрією. На ньому вона відображена в летить сукні і солом'яному капелюсі, а її коханий – в білій сорочці.

Відзначимо, що відносини Малькова і Макеєвої довгий час обурювали громадськість, адже Анастасія почала зустрічатися з бізнесменом, коли той ще був одружений. Однак заради нової обраниці чоловік залишив дружину і чотирьох дітей.

Раніше Hyser писав, що коханий чоловік зворушив Макєєву до сліз.

Також наш портал повідомляв, що сини Дмитра Монатіка відсвяткували свій перший випускний.

Нагадавши, дочка Заворотнюк розповіла про своє лікування після хвороби матері.