Солістка знаменитої української фолк-групи Go_A Катерина Павленко викликала бурхливу реакцію соцмереж відповіддю на одне з питань від шанувальників.

Під час прямого ефіру в Instagram хтось із фоловерів поцікавився у зірки, чи є у неї в планах давати концерти на території РФ. На що Катерина відповіла досить різко і заявила: «до вас не поїду. Приїжджайте ви до нас. Подивіться, як тут у нас. Тільки не на танках.

Слова знаменитості спровокували активні обговорення в мережі і розділили аудиторію на два табори. Одні підтримали вокалістку в її небажанні відвідувати Росію, інші-заговорили про те, що групі не варто забувати про російських фанатів...

Відомо, що група go_a завоювала на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" в 2021 році п'яте місце. Пісня" Шум", з якою виступав колектив, увірвалася в музичні чарти і отримала неймовірну популярність у шанувальників.

Наприклад, днями на офіційній мандрівниці групи в Instagram з'явилася новина про те, що "Шум" вийшов на перше місце в рейтингу світових трендів:

До слова, композиція, яка дозволила go_a зайняти почесне місце в списку учасників міжнародного музичного змагання спочатку тривала більше 4 хвилин. Але перед тим, як вона з'явилася на You-Tube каналі "Євробачення" - її скоротили до 3 хвилин.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська здивувала шанувальників фотосесією у весільній сукні та оригінальним жартом.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк розіграла фанатів і розчулила кадрами з племінницями.

Нагадуємо, що Тіна Кароль захопила шанувальників розтяжкою і ідеальними формами.