Популярну українську актрису Анну Кошмал накрила ностальгія.

Популярність до артистки прийшла в досить юному віці завдяки участі в серіалі "Свати", в якому вона зіграла вже дорослу Женю Ковальову - внучку головних героїв. Кошмал неодноразово говорила про те, що вдячна нагоді за те, що їй пощастило знятися в цій картині. Це дозволило їй заявити про себе і тепер вона є вельми затребуваною актрисою.


Багато режисерів бажають з нею працювати, а Кошмал в свою чергу готова змінюватися заради гарної ролі і приміряти нові сміливі образи. Так, чергові її зміни в зовнішності фанатів актриси шокували.

Річ в том, що на новому фото Анна Кошмал постала з чорним волоссям і не тільки. Макіяж артистка зробила теж в темних тонах. Примітно, що в підписі до даного кадру зірка натякнула, що щось їй це все нагадує.


Цікаво, кого саме чи що, Кошмал нагадав представлений образ, оскільки думки користувачів на цей рахунок розділилися. Більшість звичайно ж відразу визнали на цьому фото Женьку з "Сватів", але деяким Анна також здалася схожою на співачку Юлію Саніну, а комусь взагалі нагадала Кеті Перрі.


Раніше "Hyser" писав про те, що Женька зі "Сватів" показала в Мережі, як знімає сорочку чоловіка.

Також наш портал повідомляв, що Женька з "Сватів" затьмарила подруг на своєму новому фото бездонним декольте.

Нагадуємо, що Женька зі "Сватів" просить фанатів про допомогу.