Популярний російський шоумен і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін похвалився шанувальникам ефектним кадром. Артист показав, як проводить вихідний і насолоджується мальовничими заміськими пейзажами.

У кадрі телеведучий постав у стильному спортивному вбранні, а поруч-велосипед. Не складно здогадатися, що чоловік Примадонни віддав перевагу активному відпочинку. У підписі до знімка пародист порівняв себе маркізом Карабасом-героєм казки»Кіт у чоботях".

Цілком можливо, що таким оригінальним способом Максим Галкін пояснив, що в ході велосипедної прогулянки об'їхав всі свої володіння в селищі Грязь.

Максим Галкін. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили фізичну форму обранця Алли Борисівни і не скупилися на компліменти на його адресу:

Не обійшлося і без згадок про його знаменитої коханої:

Не секрет, що незважаючи на те, що Алла Пугачова і Максим Галкін перебувають в офіційному шлюбі більше 10 років, хейтери все одно із задоволенням обговорюють їх особисте життя.

А все тому, що різниця між зірковим подружжям становить близько 30 років. Ця обставина бентежить тих, хто не вірить в щирість їхніх стосунків. Втім, злостивецька критика не заважає їм виховувати двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу.

Час від часу в мережі з'являються чутки про те, що Максим Галкін і Алла Пугачова розлучилися/розлучилися/роз'їхалися, але сам шоумен називає подібні версії "маячнею".

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка співака Данко опинилася в реанімації.

Також наш портал розповів про те, що Олександр Ревва кардинально змінив імідж і похвалився новою зачіскою.

Нагадуємо, що Наташа Корольова розкрила цікаві подробиці сімейного життя з Тарзаном.