У Сєвєродонецьку на дитячому майданчику по вул. Енергетиків прогримів потужний вибух.

Повідомляється, що в результаті нього постраждала дівчинка дев'яти років. Відповідною інформацією з цього приводу поділилися в поліції Луганської області.


За попередніми даними, на дитячому майданчику вибухнуло відразу кілька предметів. Це з'ясували правоохоронці, які прибули на місце НП і відразу ж обмежили доступ до майданчика. Зокрема, дівчинка постраждала від двох подібних патронів.

Боєприпаси були виявлені в кущах і на лавці. На цей час дитина знаходиться в лікарні з розсіченою бровою.


До слова, повідомлення про вибух в поліцію надійшло 18 травня, близько 17:00. До цього часу вже вдалося встановити, що вибухонебезпечні предмети на смітнику знайшли діти, які проживають в цьому ж дворі, сховали їх в кущах, а постраждала дівчинка їх знайшла. Тепер слідчим належить вирішити питання про кваліфікацію події.

у кущах були знайдені боєприпаси, фото: поліція Луганської області

Також не так давно в Донецькій області від вибуху на кладовищі загинув чоловік. Трагедія сталася поблизу лінії зіткнення у селищі міського типу Верхньоторецьке.

У день вибуху 69-річний місцевий житель разом зі своєю дружиною прибирав могили на кладовищі. В ході цих робіт стався вибух, в результаті якого чоловік отримав травми, несумісні з життям. Після цього небезпечний район був оточений поліцейськими.

Раніше "Hyser" писав про те, що вибух у житловому будинку Києва змусив усіх здригнутися, жителі столиці досі не можуть прийти до тями.

Також наш портал повідомляв, що біля ТЦ в Івано-Франківську сталася НП.

Нагадуємо, що у центрі Києва спалахнула історична будова.