19-річний спадкоємець знаменитого російського виконавця Михайла Круга підкорив соцмережі ефектним фото. Крім того, Олександр Круг розповів про важливе прийняте рішення.

Молода людина веде публічний спосіб життя і часто демонструє передплатникам в Instagram стильні образи і свою схожість зі знаменитим батьком. На одному з нових фото Олександр постав в casual-вбранні світлого кольору з кольоровими вставками. У підписі до посту він повідав про символічне татуювання, яке зробив на своєму тілі.

"Мої 17 років пройшли в компанії прекрасних людей, стільки моментів з ними запам'яталися мені. Тому 17 моє щасливе число, і я вирішив зробити татуювання з ним☺️️" - зазначив син музиканта. Також він зазначив, що у віці 17 років був неймовірно щасливий, а тому йому захотілося зробити натільний малюнок.

У коментарях до посту інтернет-користувачі обсипали Круга-молодшого компліментами:

Як відомо, Олександр Круг пішов по стопах зіркового батька і пов'язав своє життя з музикою і творчістю. Він з'явився на світ приблизно через місяць, як його батько був убитий, але подорослішавши, він часто звертається до тата: "Прожити все життя так і не побачивши тебе. Я завжди відчуваю Твою присутність поруч... ".

Мама юнака-Ірина Круг підтримує його у всіх починаннях.

Вдова Михайла Круга-Ірина з сином Олександром. Фото: Instagram

Вдова Михайла Круга-Ірина з сином Олександром. Фото: Instagram

Вдова Михайла Круга-Ірина з сином Олександром. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу" Бригада " здивував шанувальників дивним зовнішнім виглядом і поскаржився на погане самопочуття.

Також наш портал розповів про те, що Микола Басков оцінив провокаційне фото Діми Білана.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють обличчя Валерія Меладзе.