Співачка Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї молодшої дочки.

Світлана Лобода протягом тривалого часу ретельно приховувала обличчя своєї трирічної дочки Тільди. Це багатьох шанувальників сильно насторожувало. Так як співачка так і не зізналася донині, хто є батьком малятка. Але в День її народження вона все таки вирішила порушити це правило і показала обличчя маленької дівчинки через пару днів після її народження.

Також Світлана Лобода розмістила кілька зворушливих фото з донькою в більш дорослому віці. Відзначимо, дівчинка росте справжньою красунею і неймовірно схожа на свою зоряну маму.

Під фото Лобода розмістила зворушливе привітання дочки.

"Моя любов, тобі сьогодні три роки!!😇
Як невблаганно швидко біжить час
І як же я щаслива, що ти у мене є!!!!
Люблю тебе, моя солодка дівчинка
Мій солодкий цукор
Дуже люблю ❤️", - підписала серію знімків Світлана Лобода.

Шанувальники також прийшли в повний захват від таких знімків.

"З Днем Народження прекрасну дитину і неймовірну Маму❤️❤️, З днем народження дитину і маму!💐❤️, З днем народження 😇 😇 🌸 🌸 🌸 💓 💓 💓 , Вітаю доньку і прекрасну матусю❤️, З Днем народження, наша цукерочка!!! 😍❤️🙏🏼😘😘😘🎂 👻 Як же летить час 🙈 вже три!!!!!, Боже!!! Які фото! Вітаю принцесу ! Яке щастя, Така красуня 😍 з днем народження, Тілечка 🥳 рости здоровою!, З Днем Народження Малятко🕊 нехай росте такою ж прекрасною як мама!🤍 , яка Тіля все-таки чудова дівчинка!😍 З днем народження!! Нехай ця цукерка виросте найщасливішою🤍 👼", - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль показала спокусливі форми в нижній білизні.

Також писали, що Оля Полякова знову вразила своїх шанувальників відвертими знімками, ще такого не було.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала кадр у міні-спідниці.